Pure newborn photography

Portraits of your baby in the first few weeks of life

2019
25
jan
No image available

Met een newborn shoot kun je jouw pasgeboren baby op een unieke manier laten vastleggen. Zonder gestyleerde poses met props zoals haarbandjes of mutsjes, maar alleen jullie baby op zijn puurst.

25
jan
No image available

Veel ouders die in verwachting zijn vragen zich af wanneer ze precies de newborn shoot moeten plannen. De timing is hiervoor erg belangrijk omdat je pasgeboren baby al snel verandert in de eerste weken na de geboorte. Je kunt dus niet al te lang wachten met een newborn shoot! Maar wat is nu het beste moment?

Boek de newborn shoot in de eerste twee weken.

De eerste twee weken zijn een ideaal moment voor een newborn shoot vanwege het feit dat pasgeboren baby’s veelal slapen en nog eenvoudig in de opgekrulde foetushouding blijven liggen.

25
jan
No image available

Een newborn shoot vindt plaats bij jullie thuis in een kamer met een fijne temperatuur met voldoende daglicht. Zorg ervoor dat jullie baby van tevoren een warm bad of voeding heeft gekregen. De veiligheid staat uiteraard voorop tijdens de newborn shoot. We nemen uitgebreid de tijd en nemen tussendoor voldoende pauzes. Newborn shoots duren ongeveer drie uur. Het is belangrijk om veel geduld te hebben, jullie baby bepaalt hierin het tempo. Mocht jullie baby zijn of haar dag niet hebben is dat geen enkel probleem en wordt de newborn shoot verplaatst naar een andere dag.

Ik positioneer newborns in speciale newbornposes. Deze poses zijn vaak zoals ze opgekruld in de buik hebben gelegen. De pose perfect uitvoeren is elke shoot een uitdaging. Combinatiefoto’s met broertjes of zusjes en met ouders is altijd mogelijk!

25
jan
No image available

Een newborn shoot kun je boeken in twee pakketten:

 

Pakket Standaard € 299,-

◦ zelf foto’s selecteren via online galerij
◦ 15 foto’s bewerkt en geleverd op hoge resolutie

 

Pakket All-in € 389,-

◦ zelf foto’s selecteren via online galerij
◦ 30 foto’s bewerkt en geleverd op hoge resolutie
◦ linnen album 20 x 20 met 12 spreads